Followers

Monday, January 24, 2011

~~GORGEOUS COACH WRISTLET Giveaway~~

GORGEOUS COACH WRISTLET, bukan nak meniaga, cuma nk masuk lucky draw!ekeke...



sape nk coach ni?cantik kan?


jom join simple Giveaway ni..boleh klik SINI okeh..soooo simple!


tarikh tutup: xde sebab owner blog tggu followers blog baru dia http://arianamir.blogspot.com ckup 70 orang!


cepat2 join k..ajak kawan2 skali!

Sunday, January 23, 2011

~~Fashion Bag Lucky Draw~~

join Lucky Draw yg Hana Kirana buat :) meh..meh join ramai2!!

boleh klik SINI kalau nk join ye..

tarikh tutup: 18 Feb 2011

~~UMMI ZAYDA 1ST GIVEAWAY...YAYY~~


thanx Ummi Zayda sebab bermurah hati nk wat GA..hadiah tu sangat comel lah..hehe..

nak join? meh klik SINI ye..

syarat2 ckup simple..xyah nk tag2 kawan..hehe..

tarikh tutup: 25 Feb 2011

Monday, January 17, 2011

~~teringin nk wat GA lah..~~

Memandangkan blog GA ni mcm suram je visitors nye..rasa mcm nk wat GA lak..hehe..

td masa nyusukan Wafa, tetiba idea datang..nk wat GA utk anak2..hmm..pose in Cloth Diaper..okey x agak2 ye?

survey2 dulu lah..n mana tau ada yg baik ati sudi sponsor ke..hehe..:)


Thursday, January 13, 2011

~~banyak yg nk join, tp xsempat lagi nk wat entry~~

this time, nawaitu nye nk tambah kawan2 blogger..n menang kalah, ikut rezeki la..hehe..tp sy lebih fokus utk GA atau contest yg melibatkan Wafa..sukeeeeeeeee!!!
ni yg sedih skit nk bgtau..petang td sms owner blogshop yg sy order beanie hat utk Mama Rifqy, dia ckp, ada masalh sket, stok beanie hat tu sampai hujung bulan 1..adeh..kena tunggu jugak la sebab suke hat tu..comel!n besides that, owner blogshop tu dh pn reserve kan utk saya..so xbaik la nk cancel2 kan..dia pn dh order,n bukan salah dia pn..tau2 je la kalo amik dr supplier ni..dorang cuti lah, masalah shipping lah..so kena sabar dulu :)
owh..now dok belek2, banyak betul GA yg best2 utk di join..cuma skrg ni xsempat lagi nk wat entry2 tu sume..nk wat auto publish pn xsempat lagi..huhu..

traffic ke blog ni mmg kurang sebab xpernag lagi nk promote secara besar2an blog GA ni..sabar lah dulu kan..:)
oklah..mudah2an ada rezeki Wafa..
**mood ting tong sket mlm ni..kerana penjual sate yg sangat tuttt!!!dh bayar awal2 lagi duit sate nye..skali dia bleh panggil kita dpn cstmer2 lain, bgtau kita xbayar lagi..kureng asamm..nah..dapat sebiji.." eh, kn dh bayar td..aii..ni ada la nk kena ni..aku xbeli dh sate ko kang.." ayat yg sangat xpatut diucap tp dh ucap pn..geram!!dh la kami malu di situ..ape la..

Monday, January 10, 2011

~~contest senyuman si cilik~~

Jom meriahkan contest ni lak..

 (nk join?klik banner ni pn boleh..)

Presenting our Wafa..:)

 she's going to be 1 year next month!Alhamdulillah..Full name is Wafa binti Muhammad Faiz..D.O.B : 8th February 2010

comel kan..hehe..
jom join ye!klik SINI utk view syarat2 yg ckup simple..:)

tarikh tutup: 15 Februari 2011

~~Nur Shop Giveaway~~

join GA lagi!!haha..saya suuuukeeeeeeeeeeeeee GA!!!

saya tau GA ni dari Jieda @ http://jieda79.blogspot.com/

Jom la join ramai2..xsusah pn syarat2 nye..boleh refer SINI ye kalo nk join..semoga blog Nur Shop akan sentiasa sukses!ewahh..!!


**psstt!!!sape2 yg nk jd seller barang2 baby, boleh la beli dari Nur Shop ni sebab dia jual secara wholesale juge..:)


Tarikh tutup: 31 Januari 2011