Followers

Friday, December 31, 2010

~~CONTEST INSAN KESAYANGANKU~~

selamat tahun baru!

meh, kita join contest cik mija ye..ni 1st contest beliau tau!


ok mija, akk pilih gambo nih...

ni lah Wafa..our precious gift! insan kesayangan saya! dan semua ahli keluarga..
kalau diminta jelaskan, kenapa sayang dia..xde sebab utk tidak sayang Wafa ni..:)
 Wafa ni terlalu istimewa utk saya n suami..anak sulung, cucu sulung, cicit sulung..bahkan piut sulung!sebab Wafa masih lagi ada moyang..iaitu moyang saya lah..pengalaman lahirkan dia secara c-sec emergency betul2 buat dia lagi berharga..mmg xdpat dilupakan pengalaman rasa sakit nk bersalin normal, then sebab ada masalah skit, kena operate last minute..fuhh..bila dia selamat dilahirkan, syukur sangat2 rasa..:) skrg rasa bertuah sangat2 sebab dapat jaga dia sendiri kt rumah, dpt tgk perkembangan dia, n yg paling best, dapat menyusukan dia lagi sampai skrg..tanpa ada campuran susu lagi..syukur sangat2..tgk gelagat2 dia betul2 buat hati rasa tersentuh..sayang sangat2 kat our Love ni..she's everything to us!

saya tag:
terima kasih kepada kwn2 yg di tag di atas..jemput join ye..:) boleh klik SINI..xde dlm tag pn boleh join gak..nk tag semua org xlarat lak..huhu..


tarikh tutup:31 Jan 2011


Wednesday, December 29, 2010

~~Tupperware Giveaway @ Casa Bonda~~

saya join GA lagi!mood okay n saya semakin sihat dh..:) Alhamdulillah..

kali ni GA dianjurkan oleh Casa Bonda..

  dan penajanya ialah..



 


nk join jugak? meh..klik SINI ye! 
 tarikh tutup: 7 January 2011

~~Jura-Rahim 1st GA Baby Cute~~

jom join GA ni!best!!

 nama: Wafa bt Muhammad Faiz
Umur: 10 bulan setengah
d.o.b: 8 Feb 2010

nk join?? Klik SINI ye!

tarikh tutup: 31.12.2010

Tuesday, December 28, 2010

~~Cute Baby 2011 by MamaRifqy~~

INI ADALAH ENTRY COPY-PASTE DARI BLOG  
 (me one of the sponsor..so xleh join ye!)





Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Secara rasminya..MamaRifqy akan Announce NEW CONtest !
Sempena NEW YEAR, sempena BESDAY IQY & BesdaY MAMA !
3 in ONE !!

Contest yang simple.Senang. and Opkoz berKait ngan BABY !!

JOm tengok Terma dan syarat !

1. Buat 1 entry yang bertajuk CUTE BABY 2011 BY MAMARIFqy !!

2. Letak Banner pada entry dan pada Sidebar dan link pada entry INI.

3. FOllow this blog, and my personal blog

4. Our sponsor !! WAJIB follow gak tauuuu !!

http://naniedean.blogspot.com/
http://yantimatisa.blogspot.com  
http://hafizahismail.blogspot.com/

5. Wajib mention nama PENAJA dan link balik ke blog berkenaan

6. Upload HANYA 1 keping gambar anak SAHAJA..
gambar anak yang cute miut/comel dimata anda.kalau xde anak,anak sedara pon boleh.
Yang Layak hanya bb yang berumur 0-4 years ONLY !!!
(kalau ade > dr 1 anak,,leh masukkan terus dlm 1 entry..Mudah kan??)
*sertakan Nama dan umor anak*

7. Da siap..tinggalkan comment anda pada entry ini
TARIKH TUTUP CONTEST INI.. PADA 25 JANUARI 2011


** oopppssss : IKLAN jap !
Join THis GA..hadiah LUMAYAN

Friday, December 24, 2010

~~Contest Teka Amount~~

Saya join!

:)
Saya teka RM562.45

nk join gak? klik SINI eh! klik BANNER pn boleh!

tarikh tutup: 31 Disember 2010

Thursday, December 23, 2010

~~malas~~

pagi ni ada review a few giveaways n contest yg menarik..tp bila bc syarat2, nk kena tag2 kwn..adeh..terus jd  M A L A S nk join lah!!!!!!!!!

huhu..wahai kwn2 yg bermurah hati nk wat GA/Contest..nape la suh tag2 org tu ye..kdg2 kalo tag pn, xsemestinya dorang join la..adehh..
maaf ye kalo ada yg terasa..

Wednesday, December 22, 2010

~~GA HAPPY 1st ANNIVERSARY CIK FIRUS BLOG~~

join this!cepatttttttttt!!!!



syarat2 yg sangat simple okeh!

nk join jugak??klik SINI ye! 

tarikh tutup: 5 Januari 2011

~~Sihat Ceria GIVEAWAY!!!~~

Okay, jom ber-giveaway lagi ye kawan2!

kali ni sy join Sihat Ceria GIVEAWAY!!! lak..




nk join?boleh Klik pd BANNER tu atau kt SINI

cuma ada 4 syarat mudah..

 1) jadi follower di blog ini http://idealweightforall.blogspot.com/
2) Letakkan link
http://idealweightforall.blogspot.com/ di blog list anda
3) Buat entry mengenai giveaway ini (promote la sikit ye..) dan letakkan juga banner di atas tu sekali.
4) Tinggalkan comment di
http://idealweightforall.blogspot.com/2010/12/sihat-ceria-giftaway.html mengenai LINK ENTRY anda dan ALAMAT EMAIL

senang kan?so, apa tunggu lagi..meh la join beramai!

tarikh tutup: 8 Januari 2011


Tuesday, December 21, 2010

~~My Girl Want This Skirt Giveaway~~

me join this Giveaway!

~~My Girl Want This Skirt Giveaway~~



Mesti my doter Wafa nampak comel pakai skirt tu nnt!ekeke..berangan dulu kan..


nk join?Klik BANNER atau SINI

Tarikh tutup : 11.01.2011 

saja mention kt cni, boleh kan?
Follower ke 30
follower id:hafizah:ismail

**nnt kt komen tu sy mention juge..hehe..tq

Monday, December 20, 2010

~~Chocolate Giveaway~~

Jom join GA ni!



syarat2 so simple!nk join??boleh..klik SINI je!

Tarikh tutup: 25.12.2010
 

~~Hijaucantik Giveaway~~

Jom join Giveaway ni!

Anjuran : Umi CikOni

Tarikh tutup: 31.12.2010  

 nk join?klik SINI okay!


Sunday, December 19, 2010

~~Giveaway Saya Nak Kain Tu!!~~

Join GA lagi..:)
Done!

Sy nk kain free ni!tau kenapa?Saya nk buat blouse!one for me n one for my Mom as her bday present this coming March!hehe..saya pn dh jemu la pakai tshirt..so nk tukar style lak..pakai blouse!so hopefully i'm the lucky one utk menang kain tu!lalala..

 Giveaway End: 21 January 2011

~~Contest Si Manjaku Riang~~

Contest pertama sy join di blog ni!


Saya pilih gambar ni..
 Nama Anak: Wafa bt Muhammad Faiz
umur: 10 Bulan
Nama Ibu: Hafizah bt Ismail


Kalo nk join boleh klik SINI ye!



~~blog khas utk Giveaways & Contests~~

untuk tidak menyemakkan blog personal yg ada tu, saya dengan gigihnye mewujudkan blog giveaway ni..haha..

gigih la sangat!!!
bukan apa, kadang2 serabut tgk entry2 yg ada kt blog sendiri tu..n sometimes tu nk jugak jaga privacy blog personal tu kan..pada masa yang sama, ramai lak blogger2 yg bermurah hati nk wat Giveaway2 n contest2 tu..

so, pk punya pk, hari ni 20.12.2010 saya pn mewujudkan blog ni..KHAS utk Giveaway n perkara2 berkaitan itu sahaja :) 

kalau suka, follow la..hehe..