Followers

Thursday, December 23, 2010

~~malas~~

pagi ni ada review a few giveaways n contest yg menarik..tp bila bc syarat2, nk kena tag2 kwn..adeh..terus jd  M A L A S nk join lah!!!!!!!!!

huhu..wahai kwn2 yg bermurah hati nk wat GA/Contest..nape la suh tag2 org tu ye..kdg2 kalo tag pn, xsemestinya dorang join la..adehh..
maaf ye kalo ada yg terasa..

3 comments:

Hana Kirana said...

setuju2.. kadang tu minta sampai 5 orang.. aduh mana nak cari

Jieda said...

saya pulak letak je nama2 sape yang biasa join giveaway ni.dorang nak join atau tidak itu cerita no dua tapi kalau tak tag takpe kot.kalau dalam syarat tu tak diwajibkan saya tak letak he3.

jura-rahim a.k.a mrs tycoon said...

betul2...kadang tu anjur GA tapi nak umumkan sapa yg menang berminggu-minggu dok tunggu tapi x umumkan jugak...bila dah menang tunggu hadiah tak sampai2.. ikhlas ke tidak dorang ni buat GA atau sekadar nak naikkan rating blog jer????