Followers

Thursday, January 13, 2011

~~banyak yg nk join, tp xsempat lagi nk wat entry~~

this time, nawaitu nye nk tambah kawan2 blogger..n menang kalah, ikut rezeki la..hehe..tp sy lebih fokus utk GA atau contest yg melibatkan Wafa..sukeeeeeeeee!!!
ni yg sedih skit nk bgtau..petang td sms owner blogshop yg sy order beanie hat utk Mama Rifqy, dia ckp, ada masalh sket, stok beanie hat tu sampai hujung bulan 1..adeh..kena tunggu jugak la sebab suke hat tu..comel!n besides that, owner blogshop tu dh pn reserve kan utk saya..so xbaik la nk cancel2 kan..dia pn dh order,n bukan salah dia pn..tau2 je la kalo amik dr supplier ni..dorang cuti lah, masalah shipping lah..so kena sabar dulu :)
owh..now dok belek2, banyak betul GA yg best2 utk di join..cuma skrg ni xsempat lagi nk wat entry2 tu sume..nk wat auto publish pn xsempat lagi..huhu..

traffic ke blog ni mmg kurang sebab xpernag lagi nk promote secara besar2an blog GA ni..sabar lah dulu kan..:)
oklah..mudah2an ada rezeki Wafa..
**mood ting tong sket mlm ni..kerana penjual sate yg sangat tuttt!!!dh bayar awal2 lagi duit sate nye..skali dia bleh panggil kita dpn cstmer2 lain, bgtau kita xbayar lagi..kureng asamm..nah..dapat sebiji.." eh, kn dh bayar td..aii..ni ada la nk kena ni..aku xbeli dh sate ko kang.." ayat yg sangat xpatut diucap tp dh ucap pn..geram!!dh la kami malu di situ..ape la..

1 comment:

mama rifQy said...

alaa..sian.!takpe laaa..takpe..kite paham !

wah lepas nih msti rajin bercontest N berGA